Welkom bij Bas

Welkom bij Bas

Soms is het fijn als er een financieel expert met je meekijkt. Om te sparren, voor advies, een btw-controle of alleen maar voor de bevestiging dat je het goed doet.

Boekhouden doe je in Jortt. Dat kan je zelf. En soms is het fijn als er een financieel expert met je meekijkt. Om te sparren, voor advies, een btw-controle of alleen maar voor de bevestiging dat je het goed doet. Zodat jij steeds beter je cijfers begrijpt en groeit als ondernemer. Ik ben Bas Schumacher. Oprichter van Buitengewoon Adviesbureau Schumacher; BAS.

Samen met mijn team werken wij sinds 2014 samen met Jortt en ondersteunen wij ondernemers uit het hele land waar zij dat nodig hebben. Dat kan gaan om een controle van de boekhouding, een uurtje sparren, maar ook de btw-aangifte, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. En als je het een keertje te druk hebt, kunnen we zelfs de hele boekhouding voor je doen.

Als je boekhouding op orde is, kunnen we samen kijken naar de toekomst. In mijn team zitten experts die je kunnen adviseren over pensioenopbouw, afdekken van risico's en de economische ontwikkelingen.

Aangeboden diensten:

Boekhouden met Jortt: € 70,- per uur
  • Controle van de boekhouding
  • Advies over de boekhouding
  • Sparren
  • (Controle) btw-aangifte
Belastingaangifte: € 120,- per uur
  • Inkomstenbelasting voor ondernemers
  • Vennootschapsbelasting
Contactgegevens:

030-225 14 91 - info@welkombijbas.nl - www.welkombijbas.nl

Bas Schumacher
Financieel Planner
bekijk profiel