Realtime boekhouden, ook als je niet aan het boekhouden bent

Realtime boekhouden, ook als je niet aan het boekhouden bent

Bankkoppeling Jortt met bunq

Als je erover nadenkt, is het eigenlijk ongelofelijk; banken die één dag nodig hebben om een transactie te verwerken, voordat je deze kunt gebruiken voor je boekhouding. Daar komt verandering in: vanaf nu verwerkt boekhoudprogramma Jortt realtime de bankmutaties van bunq. Met als belangrijkste voordeel dat je boekhouding automatisch wordt gedaan, zelfs als je niet aan het boekhouden bent.

Vandaag is het begin van een nieuw tijdperk in het online boekhouden: het automatisch verwerken van de boekhouding zonder dat je zelf, of een ander, met de boekhouding bezig bent. Zonder menselijke handelingen, maar door een server die 24 uur per dag vele duizenden boekingen per uur automatisch kan verwerken.

Minder boekhouden, meer kwaliteit

De combinatie van realtime bankmutaties inlezen en zelflerende software, die enkel vanaf een bankmutatie een volledige boeking kan maken, zorgt ervoor dat er steeds minder handmatig werk overblijft. En, misschien nog wel belangrijker, dat de boekhouding consequent én waterdicht is. Zo komen ook de btw-berekening, de winst- en verliesrekening, de balans en zelfs de KvK-jaarrekening automatisch uit boekhoudprogramma Jortt.

Facturen betalen met één klik

Ook de manier van facturen betalen verandert. Dat gaat nu razendsnel door met de smartphone app de qr-code op een factuur te lezen. Je legt daarna je vinger op de vingerscan en de factuur is betaald. De bankmutatie zie je gelijk terug in boekhoudprogramma Jortt. Koppel de factuur vanuit de Jortt inbox aan je betalingen en de boekhouding is compleet.

Waterdichte boekhouding tot en met de KvK jaarrekening

Dankzij de realtime koppeling wordt een steeds groter deel van je boekhouding automatisch voor je verwerkt, zelfs als je niet met je boekhouding bezig bent. De realtime koppeling, samen met het zelflerende 'Slim boeken' zorgen ervoor dat je zelf steeds minder hoeft te doen, zodat je nog sneller klaar bent met je boekhouding. Met als resultaat: een waterdichte boekhouding en alle rapporten die je nodig hebt voor eigen inzicht en de Belastingdienst.

Over Jortt

Jortt is een intuïtief boekhoudprogramma gemaakt voor ondernemers. Dankzij de unieke boekhoudmethode 'Ondernemer Gericht Boekhouden' kunnen ondernemers zelf eenvoudig de boekhouding voeren. Door enkel de bankmutaties in te lezen en daar facturen aan te koppelen wordt de boekhouding verder geheel automatisch gedaan. Van btw-aangifte, winst- en verliesrekening, balans en nu dus ook de jaarrekening.

Jortt is geschikt voor bedrijven in de categorie 'Klein en Micro'. Oftewel, van zzp'er tot eenmanszaak, vof, maatschap en bv tot een omzet van € 12 miljoen per jaar.