eHour

eHour

Uren schrijven is niemands hobby. Daarom hebben wij eHour ontwikkeld: een snelle en eenvoudige manier om de uren van je team te registreren. Factureer de uren rechtstreeks dankzij de koppeling met Jortt. Besteed minder tijd aan je administratie en meer tijd aan jouw klanten.

eHour: Minder uren registreren, meer werken

Hoeveel uur besteden jij en je team aan een opdracht? Hoeveel tijd heb je gewerkt voor een specifieke klant? Meestal zijn dit vragen die je niet direct kan beantwoorden, omdat meerdere teamgenoten op verschillende momenten tijd hebben besteed aan verschillende projecten. Daarom probeer je dit achteraf zo goed mogelijk in te schatten. Dat kost uiteindelijk ook weer tijd die je veel liever aan werken besteedt. Jouw oplossing is eHour, de gemakkelijkste online urenregistratietool.

Hoe werkt eHour?

Iedere medewerker logt makkelijk in op eHour. Selecteer een project en noteer hoeveel tijd je hier per dag aan hebt besteed. Als manager houd je zo een exact overzicht van de tijdsinvestering voor iedere klant. Met eHour kan je:

  • Uren schrijven per project of projecttaak
  • Uren goedkeuren voor facturatie
  • Uren exporteren
  • Onkosten registreren per project
  • Rapporten inzien (projectvoortgang, budget, exacte facturering)
  • Je uren factureren met Jortt dankzij de handige koppeling

Het programma is zeer overzichtelijk. Je hebt geen onnodige features, zodat we je niet afleiden tijdens je werk. Bovendien werkt het heel eenvoudig.

Aanbieding: registreer je uren de eerste 30 dagen gratis

Ga naar getehour.com en gebruik eHour de eerste 30 dagen gratis.