Jortt in extenso by BAS

Jortt in extenso by BAS

Soms is het fijn als er een financieel expert met je meekijkt. Om te sparren, voor advies, een btw-controle of alleen maar voor de bevestiging dat je het goed doet.

Jortt in extenso by BAS

Soms is het fijn als er een financieel expert met je meekijkt. Om te sparren, voor advies, een btw-controle of alleen maar voor de bevestiging dat je het goed doet.

Welkom bij BAS

Boekhouden doe je in Jortt. Dat kan je helemaal zelf, maar soms is het fijn als er een financieel expert met je meekijkt. Om te sparren, voor advies, een btw-controle of alleen maar voor de bevestiging dat je het goed doet. Zodat jij je cijfers steeds beter begrijpt en groeit als ondernemer. Ik ben Bas Schumacher; oprichter van Buitengewoon Adviesbureau Schumacher; BAS.

Samen met een deskundig team werk ik sinds 2014 nauw samen met Jortt en ondersteunen wij ondernemers uit het hele land met hun boekhouding.

Jortt in extenso

Speciaal voor alle Jortt'ers bieden wij het 'Jortt in extenso by BAS' abonnement, een naadloze extensie op je Jortt abonnement:

Wat krijg je voor Jortt in extenso by BAS?

  • Controle van al je boekingen in Jortt
  • Opstellen van de jaarrekening
  • Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers
  • Helpdesk voor fiscale- en boekhoudkundige vragen
  • BTW aangifte 4x per jaar (optioneel)
  • Inkoopfacturen en bank boeken (optioneel)

Wat kost Jortt in extenso by BAS?

Jortt in extenso: € 39,00 per maand

Jortt in extenso + BTW: € 69,00 per maand

Jortt in extenso + BTW + inkoopfacturen/bank: € 129,00 per maand

Prijzen zijn exclusief BTW en Jortt abonnement. 

Heb je een BV? Dan reserveren we daar meer tijd voor en betaal je per maand € 30,00 extra.

Jortt in extenso afsluiten:

Wanneer je een Jortt in extenso abonnement bij ons afsluit zorgen wij er eerst voor dat je gehele boekhouding up to date is. Dit gebeurt op basis van ons uurtarief a € 70,- per uur. Nadat je boekhouding helemaal up to date is, gaat het Jortt in extenso abonnement in en betaal je de prijs zoals hierboven vermeld. 

BAS doet meer…

En als je boekhouding dan helemaal op orde is, kunnen we samen verder kijken naar de toekomst en naar de risico’s die je loopt. In ons team zitten experts die je kunnen adviseren over pensioenopbouw, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, het aankopen van een auto, maar ook kun je samen met ons een goed financieel plan maken. Daarnaast is het ook mogelijk dat ons team met gespecialiseerde Jortt'ers  je boekhouding (tijdelijk) van je overneemt zodat jij jouw tijd aan andere dingen kunt besteden.

Meer weten of gelijk van start? Bel BAS:

Contactgegevens:  030-225 14 91 - info@welkombijbas.nl - www.welkombijbas.nl


Bas Schumacher
Financieel Planner
bekijk profiel