Jortt in extenso by BAS

Jortt in extenso by BAS

Soms is het fijn als er een financieel expert met je meekijkt. Om te sparren, voor advies, een btw-controle of alleen maar voor de bevestiging dat je het goed doet.

Welkom bij BAS

Boekhouden doe je in Jortt. Dat kan je zelf. En soms is het fijn wanneer er een financieel expert met je meekijkt. Om te sparren, voor advies, een btw-controle of alleen maar voor de bevestiging dat je het goed doet. Zodat jij steeds beter je cijfers begrijpt en groeit als ondernemer. Ik ben Bas Schumacher. Oprichter van Buitengewoon Adviesbureau Schumacher; BAS.

Samen met mijn team werk ik sinds 2014 samen met Jortt en ondersteunen wij ondernemers uit het hele land waar zij dat nodig hebben.

Jortt in extenso

Speciaal voor alle Jortt'ers bieden wij het 'Jortt in extenso by BAS' abonnement, een naadloze extensie op je Jortt abonnement. Dat is alles wat je nodig hebt als ondernemer, inclusief Jortt Compleet:

  • Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers
  • Helpdesk voor fiscale- en boekhoudkundige vragen
  • Hulp met de btw-aangifte en controle
  • Hulp met verwerken KOR, KIA en starters- en zelfstandigenaftrek
  • Helpdesk voor juridische vragen
  • Helpdesk voor verzekeringsvragen
  • Hulp met incasso

Prijs is € 36,50* per maand.  

(*Prijs is excl. btw en inclusief Jortt Compleet t.w.v. € 14,50 per maand. Heb je al een Jortt Compleet abonnement, dan betaal je € 24,00 per maand).  

BAS doet meer…

En als je boekhouding op orde is, kunnen we samen verder kijken naar de toekomst en naar je risico’s. In mijn team zitten experts die je kunnen adviseren over pensioenopbouw, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, het aankopen van een auto, maar ook kun je samen met ons een goed financieel plan maken. En ons team met gespecialiseerde Jortt'ers kunnen je boekhouding ook tijdelijk van je overnemen als je het even te druk hebt.

Meer weten of gelijk van start? Bel BAS:

Contactgegevens:

030-225 14 91 - info@welkombijbas.nl - www.welkombijbas.nl

Bas Schumacher
Financieel Planner
bekijk profiel