OneStopSourcing

OneStopSourcing

In 15 minuten kosteloos een goedgekeurde modelovereenkomst? Dat kan. Via www.modelovereenkomstmaken.nl maak je nu je eigen modelovereenkomst aan. Doorloop de vragen en wij adviseren je over de te kiezen modelovereenkomst. Makkelijk, simpel en gratis.

In 15 minuten een goede, goedgekeurde, DBA modelovereenkomst. Gratis!

Modelovereenkomstmaken.nl  is ontwikkeld om op eenvoudige wijze zowel de opdrachtgever als de zzp’er te leiden naar de juiste modelovereenkomst. Passend bij de persoonlijke situatie en de opdracht. Doormiddel van de handige keuzehulp kom je langs alle onderdelen die aan de basis staan van de modelovereenkomst. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zonder de keuzehulp direct je overeenkomst op te maken.

Rick Schevers, directeur van OneStopSourcing en initiatiefnemer: “Als organisatie volgen wij de ontwikkelingen in de markt op het gebied van HR-diensten op de voet. Wij staan voor gemak, transparantie en heldere afspraken die voldoen aan wet- en regelgeving. Dit geldt zowel voor de inzet van zelfstandig professionals  bij opdrachtgevers als voor onze andere diensten zoals bijvoorbeeld Werving & Selectie. Wij merken dat er veel onduidelijkheden zijn rondom de modelovereenkomsten. Zonder hulp raak je al snel de weg kwijt maar met een beetje hulp is de overeenkomst zo opgesteld. Het is allemaal tijd die je als professional of opdrachtgever beter kunt besteden. Daarom hebben we www.modelovereenkomstmaken.nl gelanceerd. De website leidt je via drie eenvoudige stappen tot een goede, goedgekeurde, modelovereenkomst, die je vervolgens online kunt invullen en opslaan.

Deze gratis dienst wordt aangeboden door OneStopSourcing.

OneStopSourcing is als intermediair op het gebied van instroom van personeel dagelijks bezig met het volgen van de ontwikkelingen op dit gebied en het aanpassen van de dienstverlening

Whats in it for us?

Niet iedere zzp’er is ondernemer en niet iedere klus is geschikt voor zelfstandige uitvoering. Natuurlijk hopen we dat professionals of opdrachtgevers die dat constateren bij ons aankloppen voor advies, maatwerkcontracten of bijvoorbeeld verloning dienstverlening.”

Maak direct je gratis modelovereenkomst:

www.modelovereenkomstmaken.nl 

Rick Schevers
Directeur bij OneStopSourcing
bekijk profiel