Storecove

Storecove

Vind jij het ook vervelend om steeds handmatig facturen op te halen? Met Storecove koppel je eenmalig de leveranciersfacturen aan jouw Jortt-account. Vanaf nu belanden zij automatisch in de boekhouding!

Storecove: al je facturen direct in je Jortt Inbox

Als ondernemer moet je regelmatig online facturen ophalen. Denk maar aan energiemaatschappijen, telefoonproviders, tankstations, pakketdiensten en webshops zoals CoolBlue en Bol.com.

Dat is een behoorlijk tijdrovend proces, vooral wanneer jij maandelijks veel facturen ontvangt. Daarbij raak je er ook gemakkelijk eentje kwijt, wat weer nadelig is voor de BTW teruggave.

Leveranciersfacturen direct in Jortt

Storecove biedt hiervoor een geautomatiseerde oplossing. Met deze oplossing koppel je eenmalig al je leveranciers aan de boekhouding van Jortt. Daarna hoef je helemaal niets meer te doen!

Met andere woorden: nooit meer facturen nabellen, downloaden, printen of scannen. De facturen worden nu automatisch ingelezen in het boekhoudpakket. 

Haal nu automatisch mijn facturen op >

Leverancier niet aanwezig? Wij regelen het

Storecove is momenteel verbonden met ontzettend veel leveranciers. Naast veel bedrijven zijn er ook koppelingen mogelijk met creditcards zoals VISA en Mastercard, zodat deze afschriften ook automatisch in de boekhouding belanden.  

Maar doe je geregeld zaken met iemand die nog niet in ons lijstje voorkomt? Omdat je bijvoorbeeld werkt in een bepaalde niche en regelmatig tandartsbenodigdheden bestelt?

Laat het ons weten!

Wij maken dan, indien mogelijk, zo snel mogelijk een koppeling met jouw vaste leverancier(s).

Jouw voordelen
  • Nooit meer inloggen op     allerlei verschillende sites voor je facturen.
  • Bespaar veel tijd met     je boekhouding.
  • Je online facturen     worden automatisch verwerkt in Jortt.
  • Automatische koppeling     met veel leveranciers.
  • Storecove voegt op     aanvraag ook jouw leveranciers toe.
Introductie-aanbieding voor Jortt-klanten

Storecove sluit naadloos aan op jouw boekhoudprogramma Jortt. Voeg gratis 1 leverancier toe en ontdek hoe gemakkelijk dit werkt.

https://www.storecove.com/nl - 020-261 17 91

Dolf Kars
Founder & CEO Storecove
bekijk profiel