Brigitte Pasma

Ondernemerscoach

Ik geloof dat iedere ZZP’er graag de financiële regie wil hebben. Alleen vinden veel ZZP’ers het moeilijk of niet prettig om tijd en energie te besteden aan de volgende onderwerpen; administratie, belastingen, administratieve processen en het uitzoeken van de juiste financiële/fiscale mogelijkheden. Dit zijn echter wel de onderwerpen die een bedrijf nog winstgevender kunnen maken. 

Mijn missie is dat iedere ZZP’er zich bewust wordt van het feit dat een goede overzichtelijke administratie rust en financieel overzicht geeft en niet het onderdeel wordt dat hoofdpijn en ruis veroorzaakt. Of dat ze het alleen maar doen voor de belastingdienst. Een goed financieel overzicht draagt bij aan meer omzet en winst en financiële groei. 

Waarom ik cijfers wel leuk vind? Op mijn 10de kwamen mijn ouders erachter dat ik licht dyslectisch was. Mijn voorkeur ging al snel uit naar rekenen i.p.v. al die moeilijke taalopdrachten. Met kerst waren de rekentaken af, maar de taalopdrachten…..Het is allemaal goed gekomen, ook met de taal, maar de liefde voor cijfers is gebleven. Cijfers en de mensen achter de cijfers, dat is de combinatie die ik leuk vind en waar ik heel veel energie van krijg. 

De reden dat ik met mijn kennis en ervaring de ZZP’ers, die cijfers wat minder leuk vinden, wil helpen? Ik zie nu al bijna 14 jaar dat succesvolle ondernemers in financiële problemen komen, omdat ze niet genoeg aandacht hebben besteed aan hun administratie, belastingen, cijfers & administratieve processen. Dat vind ik zo jammer! Ik weet uit ervaring dat, als je administratie op orde is, je veel meer regie over je bedrijf en leven hebt. Nu en in de toekomst. Ik gun ook jou een succesvol, goed georganiseerd bedrijf met meer financiële groei en een leuk leven!

Artikelen door mij geschreven

No items found.

Diensten aangeboden door mij
Je Bedrijf op Orde