Matthijs Sloos

Grafisch Vormgever

“Formad is partner van Jortt, omdat ik heel enthousiast ben over dit online boekhoudprogramma. Daarom wil ik ook andere Jortt’ers helpen. Een huisstijl is een persoonlijke handtekening, die je makkelijk kan integreren in je factuur. Zo blijf je van begin tot eind herkenbaar voor je klant.

Net als Jortt houd ik ook van moderne technieken en interactiviteit. In mijn 25 jaar als grafisch vormgever heb ik mij ontwikkeld van traditioneel vormgever (huisstijl, brochures, reclamemateriaal) tot allround webdesigner. Zo werk ik bijvoorbeeld met online systemen. Terwijl ik de hele website online bouw, kan de klant hier alvast zijn eigen teksten of andere inhoud aan toevoegen. Daarna pas ik het design nog eens aan, zodat de inhoud precies past bij de vormgeving.

In mijn carrière heb ik al veel tevreden klanten mogen helpen; van internationals zoals Heineken en Origin tot aan zzp’ers door heel Nederland. Mijn geheim? Ik luister goed en leef me in. Samen ontdekken we de huisstijl die past bij de identiteit van jouw bedrijf. 

Tot slot ben ik ook een streber: ik ga door tot het perfect is.”

Artikelen door mij geschreven

No items found.

Diensten aangeboden door mij
Creative